Postres de músic

El Racó del Berguedà: Postres de músic

Postres de músic

Ingredients per a 4 persones:
  • 40 g d'avellanes
  • 40 g d'ametlles
  • 40 g de nous
  • 40 g de panses
  • 40 g de figues seques
  • 40 g d''orellanes
  • 30 g de pinyons
  • Moscatell (o vi dolç o garnatxa)
Preparació:

Les postres de músic són un assortiment de fruita seca de la terra i, com a tal, admeten les variacions de quantitats i d'ingredients que vulgueu, segons les vostres preferències.

Presenteu la fruita seca de manera decorativa: poseu una petita quantitat de cadascuna en cada plat i si voleu, un gotet petit de moscatell al centre; si ho preferiu, presenteu-ho tot en una safata grossa, acompanyada amb el típic porronet de moscatell, per anar picant mentre feu la sobretaula.

Aquestes son receptes típiques de la comarca del Berguedà.
Esperem que os atreviu a provar-ne alguna.
Bon profit!